Den usynlige mannen fra Salem

Den usynlige mannen fra Salem - Christoffer Carlsson | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christoffer Carlsson
DIMENSJON
9,8 MB
FILNAVN
Den usynlige mannen fra Salem.pdf
ISBN
4522282351622

BESKRIVELSE

Den usynlige mannen fra Salem er første bok i Leo Junker-serien, en enestående Stockholm noir-serie fra prisvinnende krimforfatter. Sommeren er over og en ung kvinne blir funnet skutt i et herberge for hjemløse i Stockholm. I etasjen over våkner den suspenderte politimannen Leo Junker av sirenene. Nesten tjue år tidligere, under sin oppvekst i Salem, møter Leo et søskenpar som for alltid vil følge ham. John og Leo blir venner, Leo og Julia blir noe mer. I skyggene skimtes noen som kommer til å forandre alt. Sommeren er over og i utkanten av Stockholm begynner søket etter en gjerningsmann. Hvert steg leder bare lenger inn i en labyrint, en labyrint skapt av noen som ikke kan fanges.

I etasjen over våkner den suspenderte politimannen Leo Junker.. Kjøp Den usynlige mannen fra Salem fra Bokklubber Sommeren er over og en ung kvinne blir funnet skutt i et herberge for hjemløse i Stockholm. I etasjen over våkner den suspenderte politimannen Leo Junker av sirenene.

Enestående Stockholm noir-serie fra prisvinnende krim... «Den usynlige mannen fra Salem» er føste bok i Leo Junker-serien, en enestående Stockholm noir-serie som vant den Svenska Deckarakademins pris i 2013. Sommeren er over og en ung kvinne blir funnet død i et herberge for hjemløse i Stockholm. Den usynlige mann som inspirasjonskilde «Den usynlige mann» har siden den ble utgitt 1897 vært en inspirasjonskilde innenfor andre kunstformer.

RELATERTE BØKER