Ekteskapelig ulykke

Ekteskapelig ulykke - Frid Ingulstad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frid Ingulstad
DIMENSJON
6,36 MB
FILNAVN
Ekteskapelig ulykke.pdf
ISBN
2677090471629

BESKRIVELSE

Henrik og Benedictes ekteskap skranter, til og med herr Bolstad Syversen merker det og er bekymret. Fortvilet over Benedictes sinne og hånord, søker Henrik trøst andre steder ... Det går ikke bedre med Rosalind og Leif. Selv om hun har flyttet fra ham, oppsøker han henne til stadighet.Rosalind satte fra seg barnevognen og skulle til å løfte opp Lillegutt. Da oppdaget hun en mørk skygge som kom frem fra baksiden av stallen. «Leif!» kom det som et oppgitt stønn ut av henne. Først moren hans, deretter Margit, og nå ham! Han tok et hardt tak i armen hennes. «Jeg vil ha deg tilbake,» kom det bestemt. «Ikke vær dum, Leif. Du vet at jeg ikke kan flytte tilbake etter det du gjorde mot meg.» Han løftet armen til slag.

Innimellom ser vi ham og henne snakke med venner om sakene i krampaktig humoristiske, banale vendinger. Katastrofer og ulykker har vært en del av hverdagen for petroleumsindustrien både i Norge og ute i verden, så lenge en har drevet petroleumsvirksomhet. I tillegg har mange fått skader, de fleste trolig knyttet til mindre arbeidsulykker, støy, bruk av farlige kjemikalier og ved dykkersykdommer. Frid Ingulstad (1935) er en av Norges mest leste forfattere, og har skrevet over 200 bøker.

82 . [Sønnavind] Forfatter: Frid Ingulstad Lån som lydbok.

RELATERTE BØKER