Fotografens hemmelighet

Fotografens hemmelighet - Nick Alexander | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nick Alexander
DIMENSJON
11,15 MB
FILNAVN
Fotografens hemmelighet.pdf
ISBN
6019471286771

BESKRIVELSE

Barbara har fortalt sine to barn lite om sitt ekteskap med en av Storbritannias mest kjente fotografer ... Når datteren Sophie bestemmer seg for å organisere en stor utstilling av sin fars arbeider, blir gamle bilder hentet frem fra støvete esker. Men med bildene kommer det også frem historier og hemmeligheter som endrer alt det Sophie tror hun vet om livets utfordringer og kjærligheten. Fotografens hemmelighet er en rørende og medrivende roman skrevet av Nick Alexander, en av Storbritannias mest populære forfattere. Bare i Norge har han solgt over 50 000 bøker.

Bare i Norge har han solgt over 50 000 bøker. Bokdetaljer.

Boken er skrevet av Nick Alexander og handler om Barbara. Hun ha "Fotografens hemmelighet" er den tredje boken av Nick Alexander som er oversatt til norsk.

RELATERTE BØKER