Hvor er du på vei - og vil du dit?

Hvor er du på vei - og vil du dit? - Christer Olsson | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christer Olsson
DIMENSJON
3,17 MB
FILNAVN
Hvor er du på vei - og vil du dit?.pdf
ISBN
5818950778965

BESKRIVELSE

Forfatteren av denne boken har jobbet som coach, mentor og strateg. I denne boken er hans ideer samlet. Den handler ikke om akademiske modeller og avanserte ledelsesteorier, men om å utvikle seg som menneske.

Teksten. Hvor er billetten, hvor skal du reise, jo jeg skal reise til himmelen hvor kan du tenke du dit kan komme med dette tog du min lille venn, Hvor er du på vei, ...

I svangerskapskalenderen vår kan du lese om fosterets utvikling fra uke til uke. Her kan du også lese om hva slags utvikling, følelser og opplevelser som er vanlige for den gravide i de ulike ukene. Og vil gi deg gode råd på veien dit! Se på økonomien.

RELATERTE BØKER