Mestringskatten

Mestringskatten - Philip C. Kendall, Kristin D. Martinsen, Simon-Peter Neumer | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Philip C. Kendall, Kristin D. Martinsen, Simon-Peter Neumer
DIMENSJON
10,99 MB
FILNAVN
Mestringskatten.pdf
ISBN
4924545005166

BESKRIVELSE

Manualen inneholder informasjon om terapiens praktiske gjennomføring. Den har en teoridel som beskriver kognitiv- og atferdsteknisk bakgrunn for tiltakene som utføres, i tillegg til gjennomføring av eksponeringsøvelser, informasjon om foreldresamarbeid, og råd fra erfarne terapeuter. Den norske utgaven er utvidet med tre kapitler og tilpasset norske forhold.

Kendall fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788215008943 Ivaretakelse av pasientavtaler ved BUP i forbindelse med Covid - 19/Coronavirus.

Den går over 12 uker, og mens de første 6 timene benyttes til psykoedukasjon, er de siste 6 timene avsatt til eksponeringtrening. Mestringskatten for ungdom. Tilbake til søkeresultater.

RELATERTE BØKER