Om bare

Om bare - Vigdis Hjorth | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vigdis Hjorth
DIMENSJON
5,97 MB
FILNAVN
Om bare.pdf
ISBN
4032949541951

BESKRIVELSE

Han står opp med henne og kler på seg med henne. Hun står på badet. Han kommer inn bak henne og legger hodet på skulderen hennes. Øynene deres møtes i speilet. Sånn ser de to ut. De ligner et par med en ulykke sammen.Småbarnsmoren og dramatikeren Ida Heier har møtt sitt livs kjærlighet. Hun har lenge visst at noe kom til å skje, man kan merke sin evne til å elske før man møter den elskede, tenker hun. Nå har hennes lidenskap rammet den ti år eldre professoren Arnold Busk, også han gift og med barn. I et par år er hun ulykkelig lengtende før han gir opp sitt gamle liv for henne. Det er begynnelsen på et overstadig turbulent og grenseløst kjærlighetsforhold - en besettelse som nærmer seg galskap.

Hun har lenge visst at noe kom til å skje, for man kan merke sin evne til å elske før man møter sin elskede. Hennes lidenskap rammer den ti år eldre professoren Arnold Busk, også han gift og med barn.

Barnehagedagen ... Bare Vare gjør det enklere å ta bærekraftige valg i hverdagen. Vi selger emballasjefrie dagligvarer i løsvekt, kortreiste økologiske ferskvarer og miljøvennlige alternativer til hjemmet.

RELATERTE BØKER