Å lære med hele kroppen

Å lære med hele kroppen - Anne Berg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Berg
DIMENSJON
9,31 MB
FILNAVN
Å lære med hele kroppen.pdf
ISBN
7578575066064

BESKRIVELSE

I denne boken fokuseres det på hvor viktig sanser og motorikk er for den totale læringen, med spesiell vinkling inn mot det å lære å lese og skrive. Multisensorisk læring er en forutsetning for god læring og utvikling gjennom hele livet. Boken retter seg mot alle som arbeider med barn i barnehage og skole samt til studenter i førskole- og allmennlærerutdanningen. Med litteraturliste.

Ophus mener at det å synge og bevege seg må kunne kalles for grunnleggende ferdigheter, og er en bedre måte å nå kompetansemålene ... Vi ser daglig hvordan barn lærer med hele kroppen. Hvordan de eksperimenterer og blir kjent med stoffer som sand, vann og leire.

Både kropp og hode skal med . For å imøtekomme disse utfordringene, valgte skolen å gå i gang med et prosjekt de har kalt «Aktiv matte - ord og begreper». Programleder Helene: Å snakke med dem som kjenner sykdommen på kroppen kan lære oss andre mye.

RELATERTE BØKER