Alt om selvfølelse

Alt om selvfølelse - Mia Törnblom | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mia Törnblom
DIMENSJON
11,58 MB
FILNAVN
Alt om selvfølelse.pdf
ISBN
1038348129503

BESKRIVELSE

Alle blir rammet av livet i blant. Å trene selvfølelsen er den beste måten å forberede seg til neste gang det skjer. I denne boka har Mia Törnblom samlet det beste fra tidligere bøker og skrevet nytt om hvordan du kan trene selvfølelsen på best mulig måte. I sin særegne og humoristiske stil bruker hun mange eksempler og øser av egne erfaringer, både fra tiden som junkie og som foredragsholder og motivator. En god selvfølelse trenger du på alle områder i livet. I parforholdet, på jobben, som forelder. Du blir mer motivert for å nå målene dine - og du blir tryggere på hva målene dine faktisk er.Mia Törnblom (f. 1967) er en av Nordens fremste veiledere og forelesere innen personlig utvikling og ledelse, og denne boken inneholder det beste fra hennes mangeårige arbeid med selvfølelse. Hennes tidligere bøker om emnet har til sammen solgt over 1 million eksemplarer.

I denne boka har Mia Törnblom samlet det beste fra tidligere bøker og skrevet nytt om hvordan du kan trene selvfølelsen på best mulig måte. Alt om selvfølelse (Lydbok-CD) av forfatter Mia Törnblom. Lydbøker voksne.

I denne ... Alt om selvfølelse Publisert mandag 13. juni 2016, av CoachMagasinet, i Boktips Hvordan kan du trene for å øke selvfølelsen? Hvorfor er det viktig å ha kunnskap om selvfølelse som coach? DNCF sertifisert Coach Kristin Martinsen har tatt for seg boken til Mia Törnblom: Alt om selvfølelse.

RELATERTE BØKER