"Du er en drittsekk lærer!" ; "Det er så jævlig kjedelig, rektor!"

En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Horn
DIMENSJON
10,59 MB
FILNAVN
"Du er en drittsekk lærer!" ; "Det er så jævlig kjedelig, rektor!".pdf
ISBN
7859819221387

BESKRIVELSE

To bøker i en. «Du er en drittsekk, lærer!» og «Det er så jævlig kjedelig, rektor!» De som måtte definere pedagogikk som forholdet mellom lærer og elev, vil ved lesning av Kjell Horns «Du er en drittsekk, lærer!» få en rundhåndet eksempelsamling for teorien. Bokas skolemiljø er lagt til 60-tallet, men problemstillingen er så absolutt dagens. Norsk skolebald nr. 39 - 1986. Konfrontasjon mellom skolekulturer. Kjell Horn, nå pensjonert, har gjennom et langt yrkesliv i grunnskolen vært både lærer, rådgiver, inspektør og rektor. Det meste av tida i ungdomsskolen. Hans siste bok, en skoleroman, er .Tommy., med undertittelen .Det er så jævlig kjedelig, rektor!. Utdanning april 2007

Ved å følge utviklingen hos disse hovedpersonene og en del bipersoner søker forfatteren å stille spørsmål ved etablerte sannheter knyttet til skoleledelse, tradisjonelle undervisningsformer ... Kjøp Tommy, eller 'Det er så jævlig kjedelig, rektor' fra Tanum I skjønn- eller dokumentarlitterær form følger vi rektor Ivar Riise og elevene Tommy og Irene som alle, hver på sin måte, gjør opprør mot tradisjonelle holdninger i dagens ungdomsskole. Ved å følge utviklingen hos disse hovedpersonene og en del bipersoner søker forfatteren å stille spørsmål ved etablerte 'sannheter ... Pris: 172,-.

Kjøp boken "Du er en drittsekk lærer!" ; "Det er så jævlig kjedelig, rektor!" av Kjell Horn (ISBN 9788230009499) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER