En bok om bønn

En bok om bønn - Kari Brit Wennevold | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Brit Wennevold
DIMENSJON
12,35 MB
FILNAVN
En bok om bønn.pdf
ISBN
7783356636860

BESKRIVELSE

Litt om en fantastisk og forunderlig 2-delt Verden, med kontakt over dimensjonsgrensen. Om helheten og samspillet mellom individer i den fysiske og den ikke-fysiske dimensjon. Om Oppvåkningen som skjer. Metafysikk kontra religion. Om utvikling, selvutvikling og indre sanser. Om å forstå tilgivelse, noen ord om hvorfor tilgivelse er viktig.?Boken er blitt til for å hjelpe deg som er nysgjerrig på disiplinen bønn, for deg som trenger hjelp med bønn, for deg som tror at bønn er uten betydning. Vet vi hva som bør sies i en bønn? ?Boken forklarer hvorfor bønn er viktigere enn mange er klar over. Bønner for voksne. Bønner for barn. Bønner man lager selv. Bønner som andre har laget. Bønn i helt spesielle anledninger. Hva som er viktig å ta med i en bønn. ?Bruk bønnene slik de står skrevet, eller om du foretrekker det, kan du bruke dem som mal for å komponere dine egne bønner.?Boken sier litt om selvutvikling, om hva metafysikk er, om uopplyste Sjeler, om vår Åndeverden, Engler og Hjelpere.

Se også boktipset på foross.no om Tim Kellers bok Prayer, Experiencing Awe and Intimacy with God. Men en bønn om ikke å miste gleden, at aldri gleden må bli tatt fra oss, er en viktig påminnelse i en tid, hvor mismotet lett kan ta overhånd. Som barn leste jeg en bok om Polly Anna, en fysisk utviklingshemmet jente, som tross sitt handicap hver dag lekte «å være glad»-leken.

Og dermed holdt hun oppe livsmotet. Jo - jeg ser for meg at Gud også har en bok med alle bønner. Som om Han samler dem i kjærlighet og omsorg.

RELATERTE BØKER