Mannen som ikke ville hjem

Mannen som ikke ville hjem - Roger Pihl | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roger Pihl
DIMENSJON
10,88 MB
FILNAVN
Mannen som ikke ville hjem.pdf
ISBN
6189920637070

BESKRIVELSE

MANNEN SOM IKKE VILLE HJEMLengter vi ikke alle etter evig omsorg?Han er gründer. Den eneste som tar ansvar i firmaet. En frontfiguri næringslivets hensynsløse kappløp. Inntil en bil kjører inni ham mens han sykler.Innlagt på sykehus får han endelig hvile. Ingen forpliktelser.Omsorg fra kvinner. Han har kommet til himmelen, og nå vilhan ikke hjem.Han tar feil medisiner. Han skader seg selv. Når operasjonener satt opp, later han som om han går seg bort. Han vet at hanikke kan være der til evig tid. Eller - kan han?Sykehusets irrganger skjuler et mysterium. Hvem er denfordekte, rødhårete mannen med sotete ansikt? Hvor blir det avden gamle som går gjennom korridorene med en marsipankakemed tallet ""25"" på? Kan det være andre som ønsker å leveresten av livet på sykehuset? Har noen gjort det før ham - ogfått det til?

Blant annet slåssing, angrep på lyktestolper og to menn som absolutt ikke ville gå hjem fra ... Mannen som ikke ville hjem av Roger Pihl Det var mye latter med denne boken, og da jeg skulle finne ut av hvem Roger Pihl er, lo jeg godt av meg selv, for jeg hadde lest navnet hans på amerikansk (sikkert påvirket av dr. Phil). Kjøp Mannen som ikke ville hjem fra Tanum MANNEN SOM IKKE VILLE HJEM Lengter vi ikke alle etter evig omsorg? Han er gründer.

Ingen forpliktelser. Omsorg fra kvinner. To menn ble sendt hjem, men kom igjen Natt til søndag har politiet håndtert flere hendelser.

RELATERTE BØKER