Strategi

Strategi En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,26 MB
FILNAVN
Strategi.pdf
ISBN
4411192337461

BESKRIVELSE

Strategi skiller seg fra andre bøker som omhandler strategi, ved at den gir en systematisk og helhetlig innsikt i strategiske beslutninger. I tillegg til beslutninger som omfatter produkter og markeder, viser boka hvordan strategi også innbefatter valg av ressurser og aktiviteter samt valg av organisasjon. Boka gir en oversikt over teorier, analyser, prosesser og verktøy som til sammen danner grunnlaget for en helhetlig utvikling og gjennomføring av strategi. Strategi er fundert på forskning, men rettet mot praksis, det vil si hvordan gjøre strategi, og bygger på innsikt i bedrifters strategiske valg, utviklet gjennom mange år av ulike forskere verden rundt. De som har lest strategi før, vil gjenkjenne flere elementer. Samtidig er boka unik fordi den tar utgangspunkt i forskning utført på Institutt for Strategi og Entreprenørskap ved Handelshøyskolen BI. Ved å skille mellom ulike forretningsmodeller, er Strategi ikke bare relevant for industribedrifter, men også for bedrifter som leverer tjenester, baserer seg på kunnskap og opererer i nettverksmarkeder. Strategi kan utføres i planlagte strategiprosesser, der strategiske analyser ligger til grunn for valg og implementering. Strategi utvikles også i lærende strategiprosesser, der den blir til gjennom eksperimentering eller som et resultat av valg tatt over tid. Boka passer svært godt for handelshøyskolestudenter som tar innføringskurset i strategi. Den er også rettet mot andre studenter som leser strategifag eller trenger en oppfriskning av det. Boka er i tillegg aktuell for ledere og medarbeidere i privat og offentlig sektor. Øystein Fjeldstad og Randi Lunnan er begge professorer ved Institutt for Strategi og Entreprenørskap ved Handelshøyskolen BI. De er redaktører av og bidragsytere til bokas innhold. De øvrige bidragsyterne er alle ansatt ved samme institutt som bokas redaktører, og er førsteamanuensene Erik Aadland og Helen Loe Colman samt professorene Gabriel Benito og Torger Reve.

Det vil bestemme hva som skjer senere på høsten. Strategi 2030 i kortversjon. Bakgrunnsnotat for Strategi 2030.

For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp strategi i ordboka.. Relaterte oppslagsord egnet for kryssord: Fremgangsmåte, politikk, prosess Strategi 2030.

RELATERTE BØKER