Å leve med motsigelser

Å leve med motsigelser - Esther De Waal | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Esther De Waal
DIMENSJON
7,45 MB
FILNAVN
Å leve med motsigelser.pdf
ISBN
3367569848543

BESKRIVELSE

Med utgangspunkt i Benedikt av Nurcias klosterregler reflekterer forfatteren over søken etter helhet i en fragmentert og i økende grad polarisert verden.

Noen stikkord som er typisk meg - Fokus : midt i oppvasken ser jeg noe som må ryddes bort. Må ta meg selv i å ikke begynne med tingen som distraherte meg. Et innblikk i å leve med angst 07/03/2013 / bubblesoflife De som har opplevd og/ eller lever med angst vil kanskje kjenne seg igjen i noe av teksten min, men ikke alt.

Å leve med Benedikts regel, betyr å leve med dette paradokset, med motsigelser. Kjøp 'Å leve med motsigelser, en innføring i benediktinsk spiritualitet' av Esther De Waal fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788270241040 Pris: 173,-.

RELATERTE BØKER