Bransjelære, HMS og tegning

Bransjelære, HMS og tegning - Christian Nordahl Rolfsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christian Nordahl Rolfsen
DIMENSJON
6,67 MB
FILNAVN
Bransjelære, HMS og tegning.pdf
ISBN
8020490291944

BESKRIVELSE

Viser sammenheng mellom de ulike yrkene i bransjenI denne nye boka.får elevene en innføring i hvilke faggrupper som er med i byggeprosessen, og hvilke normer og spilleregler som gjelder.Tar for seg sentrale bestemmelser i bygg- og anleggsbransjenGir en grunnleggende innføring i HMS-arbeidElevene lærer å lese, forstå og følge enkle tegninger gjennom byggeprosjektet Sameiet 5000Gjennom eksempler fra byggebransjen får elevene en grunnleggende innføring i emnet, og lærer etter hvert å lese, forstå og følge enkle tegninger som de blir kjent med i produksjonsprosessen.

Christian Nordahl Rolfsen (Heftet) 294 kr. Kjøp Forsikringsvilkår.

Boka er en del av læremidlet BA-serien og viser sammenhengen mellom de ulike yrkene i bransjen. Bransjelære, HMS og tegning, BA-serien, Smartbok. Boka er en del av læremidlet BA-serien og viser sammenhengen mellom de ulike yrkene i bransjen.

RELATERTE BØKER