...for vi har en himmel over livet

...for vi har en himmel over livet - Heidi Frich Andersen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Heidi Frich Andersen
DIMENSJON
10,8 MB
FILNAVN
...for vi har en himmel over livet.pdf
ISBN
7684549081219

BESKRIVELSE

HEIDI FRICH ANDERSEN (f. 1959) ble ferdig utdannet som prest ved Universitetet i Oslo i 1987 og har siden da arbeidet som prest i flere forskjellige menigheter i Oslo og i Nordland. Hun har også videreutdannelse blant annet i psykiatri og sjelesorg. Billedkunst har vært en av hennes interesser, og hun har hatt flere separatutstillinger med naturbilder som gjennomgående motiv. Noen av bildene illustrerer denne lille boka med tekster over kirkeårets forskjellige temaer. To av tekstene er også oversatt til lulesamisk. Boka favner en bred lesekrets, men er spesielt tilegnet mennesker som opplever livet som vanskelig.

Legg i handlekurv. Informasjon; Heidi Frich Andersen er prest i Sømna, hun ble utdennet prest ved UiO i 1987, og har siden da arbeidet som prest i flere foskjellige menigheter i Oslo og Nordland. HEIDI FRICH ANDERSEN (f.

Billedkunst har vært en av hennes interesser, og hun har hatt flere separatutstillinger med naturbilder som gjennomgående motiv. Noen av ... Hun har også videreutdannelse blant annet i psykiatri og sjelesorg.

RELATERTE BØKER