Mørkets fyrstinne

Mørkets fyrstinne - Elin Brodin | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elin Brodin
DIMENSJON
10,26 MB
FILNAVN
Mørkets fyrstinne.pdf
ISBN
1747055326587

BESKRIVELSE

Mørkets fyrstinne er en samling originale, fantasifulle beretninger med et rikt spenn - alt fra ganske realistiske skildringer til ren fabellitteratur, inkludert et par spøkelseshistorier av klassisk sort. Som grunntema utforskes begrepsparene individ-samfunn og natur-sivilisasjon, med både et samfunnskritisk og et metafysisk perspektiv. Med disse fortellingene skriver Elin Brodin seg inn i den tidløse eventyrtradisjonen, som opprinnelig ikke var rettet mot barn. Dette er med andre ord en eventyrbok for voksne, en forundringspakke der man aldri riktig vet hva man støter på neste gang. Som alltid har Elin Brodin en sterk språklig bevissthet, noe som gir tekstene et høyt stilistisk nivå.

Han mener også hodet er for stort. Jeg har visst skapt et ballonghodet monster.

Et møte med en eldgammel dame fører Edvard og Agnes på sporet av en grusom plan. Nattas barn vil gjenopplive Mørkets fyrstinne - vampyrenes dronning - så hun kan regjere og gjøre alle til slaver av sin vilje. Elin Margrethe Brodin (født 4.

RELATERTE BØKER