Skatteparadisene og den internasjonale selskapsskatteretten

Skatteparadisene og den internasjonale selskapsskatteretten - Gregar Berg-Rolness | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gregar Berg-Rolness
DIMENSJON
4,96 MB
FILNAVN
Skatteparadisene og den internasjonale selskapsskatteretten.pdf
ISBN
5118328934474

BESKRIVELSE

Hva skal til for å få rollen som et skatteparadis? Hvor finner vi skatteparadisene og hvordan har de utviklet seg til den nåværende stillingen i den globale økonomien? Den skjerpede skattekonkurransen fra skatteparadisene har ført til drastiske kutt i landenes selskapsbeskatning. Samtidig kommer avsløringene som viser at de multinasjonale konsernene og de ultrarike ofte slipper unna pliktene. De største skandalesakene, som den minimale skattebetalingen til Google, Amazon og Starbucks samt forskjellige avsløringer fra granskende journalister, illustrerer temaet. Hva skal til for å få rollen som et skatteparadis? Hvor finner vi skatteparadisene og hvordan har de utviklet seg til den nåværende stillingen i den globale økonomien? De metodene som anvendes for overføring av skattepliktig overskudd til skatteparadisene, eksempelvis «The Double Irish Dutch Sandwich» og traktatshopping, er lite kjent i offentligheten. Forfatteren ser nærmere på hvordan skatte- og selskapslovgivningen er lagt opp i de mest kjente jurisdiksjonene og viser at det er en del generelle karaktertrekk som går igjen, sammen med særtrekk og spesialisering i de funksjoner og tjenester som tilbys.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Skatteparadisene og den internasjonale selskapsskatteretten Del på Facebook Del på Twitter Del på Google Plus Tips en venn på e-post Skatteparadisene-og-den-internasjonale-selskapsskatteretten_productimage; Skatteparadisene-og-den-internasjonale-selskapsskatteretten_productimage Oppdatert: 8.01.2016 14:42 Stig Flesland Eldre. Medlemsfordeler.

tilbud på bøker og produkter! nye bøker og bestselgere! konkurranser med flotte premier! Hver måned trekker vi en ... I boken Skatteparadisene og den internasjonale selskapsskatteretten av Gregar Berg-Rolness gis en inngående beskrivelse av svakheter i den internasjonale skattereguleringen, lovlige og ulovlige tilpasninger og metodene som anvendes for overføring av skattepliktig overskudd til skatteparadisene, som f.eks. traktatshopping og «The Double Irish ... Faglitteratur i Total Ditt digitale juridiske bibliotek.

RELATERTE BØKER