Solegget

Solegget - Elsa Beskow | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elsa Beskow
DIMENSJON
11,9 MB
FILNAVN
Solegget.pdf
ISBN
3623214777714

BESKRIVELSE

Det var en gang en liten alvepike som bodde i et hult tre i skogen. Alvepiken og fuglene i skogen var bestevenner. Straks hun så et egg falle ut av et rede, skynte hun seg å klatre opp til fuglemammaen med det. En dag da alvepiken ruslet rundt i skogen, fikk hun noe stort og gult og rundt i gresset. "Nei, for et stort egg!", tenkte hun. "Hvor i all verden kan være kommet fra?" Men da hun løftet på hodet, fikk hun se et stort hull i skyene. "Å, nå skjønner jeg hva det er," tenkte hun. "Den stakkars solen har mistet egget sitt, og nå er det så mange skyer at den ikke kan finne det igjen."

Kjøp boken Solegget av Elsa Beskow (ISBN 9788251774758) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

Alvepiken og fuglene i skogen var bestevenner. Straks hun så et egg falle ut av et rede, skynte hun seg å klatre opp til fuglemammaen med det. Forrige uke var de på NMBU (Norges miljø- og biovitenskapelige universitet) på Ås for en befaring på testanlegget for sesonglagring av solenergi.

RELATERTE BØKER