Arbeidsmiljøloven, sykefraværet og sekstimersdagen

Arbeidsmiljøloven, sykefraværet og sekstimersdagen - Ebba Wergeland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ebba Wergeland
DIMENSJON
5,53 MB
FILNAVN
Arbeidsmiljøloven, sykefraværet og sekstimersdagen.pdf
ISBN
7361762755648

BESKRIVELSE

Ebba Wergelands viktigste artikler gjennom de siste femten årene, koblet med den første "arbeidsmiljøloven" fra 1892, er engasjerende lesning. Boka berører sentrale temaer knyttet til den siste revisjonen av arbeids-miljøloven, forutsetningene for videreføringen av IA-avtalen og debatten rundt en mulig innføringen av sekstimers normalarbeidsdag. Boka er et viktig og opplysende bidrag til diskusjonen om velferdsstatens framtid og tar tak i sentrale problemerstillinger som fattigdom, arbeidsløshet og utstøting fra arbeidslivet, som følger dagens norske velferdsstat lik mørke skygger, uansett hvor rike "vi" synes å bli. Ebba Wergeland (f. 1946) er spesialist i arbeidsmedisin, og arbeider til daglig ved Arbeidstilsynet i Oslo. Hun er en preferert foredragsholder, og er med sitt vitale politiske engasjement en fryktet samfunns-debattant. Ebba Wergeland står i førstelinjen når det gjelder en rekke saker, blant annet kvinnekampen, palestinasaken, bekjempelsen av helsefarlig arbeid og innføringen av sekstimersdagen. opptatt av teater for barn og unge. Se også www.larsvik.no

mars 2020 med hjemmel i lov 28. februar 1997 nr.

Sendes om 4 virkedager. Kjøp boken Arbeidsmiljøloven, sykefraværet og sekstimersdagen av Ebba Wergeland (ISBN 9788275960502) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER