Cash ; Aldri fucke opp

Cash ; Aldri fucke opp - Jens Lapidus | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jens Lapidus
DIMENSJON
11,54 MB
FILNAVN
Cash ; Aldri fucke opp.pdf
ISBN
2766824608467

BESKRIVELSE

Cash:I Stockholms underverden regjerer psykopater uten hemninger. JW er Stureplangutten som selger kokain på de hotteste stedene. Han gjør ha som helst for å nå dit han vil. Jorge er latinoen som gjennomfører en usannsynlig vellykket flukt fra Österåker. Ingen kan kokainbransjen bedre enn ham. Men han vil ikke selge lenger.Mrado tar hånd om innkreving og hvitvask av penger for Radovan, mafiabossen. Han drømmer om et godt liv for seg selv og sin datter.De tre føres sammen av underverdenens helt særegne logikk, og det kan bare ende med en kamp på liv og død. Aldri fucke opp: Hindringer ryddes hensynsløst unna. Vil man opp og fram må man respektere sjefen, Radovan Kranjic. Politimannen Thomas Andrén angriper systemet, forstadsgutten Mahmud al-Askori vil diktere betingelsene selv, eiesoldaten Niklas Brogren starter krig mot samfunnet. Alt er til salgs, men prisen kan bli høy.

Se flere bøker fra Jens Lapidus. Som i «CASH» fletter historiene og enkeltpersonene seg sammen utover i boken til det hele eskalerer i vold og galskap. Begynn på boken tidlig, for det er vanskelig å legge den fra seg.

Last ned utdrag Legg i ønskeliste. Gjengkrig 145.

RELATERTE BØKER