Endelig en bok som forklarer deg alt om jenter og gutter

Endelig en bok som forklarer deg alt om jenter og gutter - Francoize Boucher | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Francoize Boucher
DIMENSJON
12,10 MB
FILNAVN
Endelig en bok som forklarer deg alt om jenter og gutter.pdf
ISBN
3647892798009

BESKRIVELSE

Oppfølgeren til Endelig en bok som forklarer deg alt om foreldre, og her får vi altså endelig svarene på det store mysteriet om hva det er som kjennetegner jenter og gutter.Er vi så forskjellige som vi ofte tenker? Liker virkelig gutter alltid biler og tekniske dippedutter, er de så rotete og megakjappe på badet som mange mener? Og er jenter alltid så jålete, skolelys, glade i klær og mote og liker å rydde på rommet sitt?På en lattervekkende og herlig måte viser forfatteren at vi kanskje bør tenke om igjen om noe av dette. Lettlest, med bare store bokstaver, naivistiske, svart-hvite tegninger med neon-detaljer. Boka er lekker, med sølvrygg og -bakside, og passer like godt for jenter som for gutter.

0 out of 5 ( Det er ingen omtaler ennå. ) kr 169 kr 135.

Store bokstaver og morsomme bilder gjør at boka også passer for de som nettopp har lært å lese. Inneholder dørmonsteret Skumle-Sam! Endelig en bok som forklarer deg alt om jenter og gutter.

RELATERTE BØKER