Endring av fast eiendom

Endring av fast eiendom - Leikny Gammelmo | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leikny Gammelmo
DIMENSJON
8,54 MB
FILNAVN
Endring av fast eiendom.pdf
ISBN
2025653882101

BESKRIVELSE

Det følger av plan- og bygningsloven at tiltak etter § 20-1 bokstav m er søknadspliktige, og tillatelse kan gis etter pbl. § 20-2. Saksbehandler i kommunen er delegert vedtaksmyndighet i disse sakene, og etter matrikkelloven er det også kommunen som gjennomfører oppmålingsforretninger over de nye grensene. Boken er basert på forfatterens ph.d.-avhandling og handler om saksbehandlingen av søknader om endring av fast eiendom. Forfatteren har undersøkt hvordan norske kommuner utfører saksbehandlingen og setter dette i sammenheng med det formelle rammeverket.

... Saker som ofte avgjøres ved rettslig skjønn er spørsmål om tiltak i strid med naboloven, spørsmål om gjerdehold, endring og oppheving av servitutter og fastsettelse av erstatning for inngrep som gjøres ved ekspropriasjon. Boken er basert på forfatterens ph.d.-avhandling og handler om saksbehandlingen av søknader om endring av fast eiendom.

Ved overføring av fast eiendom beregnes det også dokumentavgift. Sletting er gratis. Kopi av tinglyst dokument - fast eiendom - Bokmål Kopi av tinglyst dokument - fast eigedom - Nynorsk.

RELATERTE BØKER