Fordi det er bittert og fordi det er mitt hjerte

Fordi det er bittert og fordi det er mitt hjerte - Joyce Carol Oates | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joyce Carol Oates
DIMENSJON
5,82 MB
FILNAVN
Fordi det er bittert og fordi det er mitt hjerte.pdf
ISBN
5082053081386

BESKRIVELSE

En viktig roman om vold og kjærlighet fra en av USAs mest betydelige forfattere. Raseskillet står sterkt i 1950-årenes USA, og fører ofte til eksplosive episoder - også i den lille industribyen Hammond i staten New York, der den hvite jenta Iris Courtney og det svarte basketballtalentet Jinx Fairchild vokser opp. En sen kveld, i forsøket på å beskytte Iris mot et overfall, dreper Jinx en hvit mann - med Iris som eneste vitne. Den tragiske hendelsen knytter et hemmelig bånd mellom de to, som bygger på like deler tiltrekning, frykt og skam. Det vil følge dem gjennom livet og endre den veien de velger å gå. Fordi det er bittert og fordi det er mitt hjerte er blitt kalt et mesterverk innen den realistiske samtidslitteraturen, og er en av de aller beste fra Joyce Carol Oates' rikholdige rekke med romaner.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Fordi det er bittert, og fordi det er mit hjerte - Genstand - 2020 Fordi det er bittert, og fordi det er mit hjerte Ikke så længe efter, at hans første roman, The Bonfire of the Vanities , ramte jackpotten, tog Tom Wolfe det på sig selv at udstede et litterært manifest. Fordi det er bittert, og fordi det er mitt hjerte Joyce Carol Oates ; Tone Formo (Oversetter) En av de aller flotteste fra Joyce Carol Oates' rikholdige backlist, en sterk og viktig fortelling om vold og kjærlighet fra hjertet av Amerika. Det vil følge dem gjennom livet og endre den veien de velger å gå.

Read 160 reviews from the world's largest community for readers. En viktig roman om vold og kjærli... Det vil følge dem gjennom livet og endre den veien de velger å gå.

RELATERTE BØKER