Hvite tenner

Hvite tenner - Zadie Smith | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Zadie Smith
DIMENSJON
10,87 MB
FILNAVN
Hvite tenner.pdf
ISBN
4975014910237

BESKRIVELSE

I denne prisbelønte romanen møter vi familiene Jones, Iqbal og Chalfen. Tre familier på tampen av det 20. århundre. Når deres veier krysser hverandre og deres sønner og døtre kysser hverandre, aktiviseres rasemotsetninger, klasseforskjeller og religiøse konflikter.Zadie Smith mestrer en unik kombinasjon av humor og ettertanke, som gjør bokens temaer aktuelle i alle land der mennesker med ulik kulturbakgrunn skal leve sammen.

Det er viktig å bruke en skånsom tannkrem uten slipemidler, da slipemidlene vil begrense effekten av iWhite. Tennene er harde kalkdannelser som er forankret i kjevene, og som først og fremst tjener til å bite av og findele maten. Hos mennesker starter mineralisering (forkalkning) av melketennene mellom uke 14 og 18 i fosterlivet.

Bruk sagende bevegelser og ta hver flate på hver tann. Vi anbefaler alle å bruke myk tannbørste og pusse med vannrette og korte bevegelser i overgang mellom tann og tannkjøtt. Zadie Smith .

RELATERTE BØKER