I skyggen

I skyggen - Lars Bill Lundholm | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Bill Lundholm
DIMENSJON
10,43 MB
FILNAVN
I skyggen.pdf
ISBN
6156252751019

BESKRIVELSE

Hun kommer fra en fin familie, har gått på de beste skolene og bor i det fasjonable strøket Östermalm i Stockholm. Cathrine Haldeman-Spegel er helt enkelt en typisk overklassepike. En dag blir hun funnet myrdet i sin leilighet, hugget i hjel med en jaktkniv. På baderomsspeilet har noen skrevet med rød leppestift: ludder. Hvem var egentlig Cathrine, og hva gjemmer seg bak Stockholms fine fasader? I skyggen er en spenningskrim av høy kvalitet fra mannen som skrev fjernsynssuksessen Skjærgårdsdoktoren. Boka om den svenske politietterforskeren Axel Hake er blitt en bestselger og en publikumsfavoritt.

Ved inngangspartiet til vårt hus har vi et felt der det stort sett er skygge hele dagen. Det kommer litt morgensol midt på sommeren, men ellers er det skygge.

Med begrepet skygge tenkes at det er lite eller ingen sol på voksestedet. Det kan gjerne være bygninger eller gjerder som stenger eller lager overheng og det kan være under store trær. Selv har jeg ofte hatt sukkererter på østsiden, kan tenke meg at det er sol frem til 12-13-tiden der.

RELATERTE BØKER