Jeg vil også gå på skolen

Jeg vil også gå på skolen - Astrid Lindgren | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astrid Lindgren
DIMENSJON
10,45 MB
FILNAVN
Jeg vil også gå på skolen.pdf
ISBN
4138673237797

BESKRIVELSE

Fin bildebok for utålmodige førskolebarn, med fargeglade og detaljrike illustrasjonerLena er bare fem år og misunnelig på storebror Peter, som er sju år og får gå på skolen. Men en dag får hun være med Peter og oppleve en hel, lang skoledag. Det er både morsomt og litt kjedelig.

trinn skulle begynne på skolen igjen ... Kjøp 'Jeg vil også ha et søsken ; Jeg vil også gå på skolen ; Jeg vil ikke gå og legge meg!' av Astrid Lindgren fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: CD | 9788282181235 Jeg og foreldrene mine har snakket hjemme om å bytte skole og det er vi enige i.

«Jeg vil også gå på skolen» Lena er bare fem år og misunnelig på storebror Peter, som er sju år og får gå på skolen. Men en dag får hun være med Peter og oppleve en hel, lang skoledag. Jeg vil også gå på skolen.

RELATERTE BØKER