Juleevangeliet

Juleevangeliet - Svein Tindberg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svein Tindberg
DIMENSJON
7,74 MB
FILNAVN
Juleevangeliet.pdf
ISBN
5469477269312

BESKRIVELSE

Ingen andre fortellinger har hatt den samme kraften gjennom århundrene som juleevangeliet. Det beveger oss fremdeles. Skuespiller Svein Tindberg har jobbet med juleevangeliet og andre bibeltekster i mange år, og det har formet ham. Her formidler han sine erfaringer, tanker og tolkninger. Håkon Bleken, en av Norges mest respekterte og folkekjære kunstnere, har laget fantastiske illustrasjoner.

1:04:24. TAKEOVER - Livestream med Acta bibelskole.

Juleevangeliets budskap er evig aktuelt, omsorg og beskyttelse av de svakeste blant oss. «Juleevangeliet» Visste du at: - det ikke var vanlig blant de tidlige kristne å feire Jesu fødsel? Det var først på 300-tallet man overtok julefeiringen - som egentlig var en gammel hedensk tradisjon - og gjorde den om til en kristen høytid. Det var også på denne tiden man gikk over til å la det nye året begynne ved juletider. Juleevangeliet.

RELATERTE BØKER