Multi 3b, 2. utgave

Multi 3b, 2. utgave - Bjørnar Alseth, Ann-Christin Arnås, Henrik Kirkegaard, Mona Røsseland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørnar Alseth, Ann-Christin Arnås, Henrik Kirkegaard, Mona Røsseland
DIMENSJON
11,86 MB
FILNAVN
Multi 3b, 2. utgave.pdf
ISBN
1531647007687

BESKRIVELSE

Multi åpner for fleksibilitet i matematikkundervisningen ved å gi lærerne støtte og mulighet til å bruke ulike undervisningsmetoder. Multi viser en engasjerende, meningsfull og morsom vei til matematikken. Multi vektlegger:Varierte aktiviteter gjennom praktisk, utforskende og kreativt arbeidTilpasset opplæring innenfor læringsfellesskapTydelig fokus på kompetansemål i tråd med læreplanenEn best mulig faglig progresjon kapittel for kapittel og år for årBred og grundig elevvurdering som følges opp i undervisningen Multi i hovedtrekk:Knytter sammen teori og aktiviteterHolder fokus; hvert tema behandles grundig og over en lengre periodeHar korte og lettleste teksterTilpasser opplæringen til elever på ulikt faglig nivåHar en konkret og brukervennlig Lærerens bokGir en presisering av målene i læreplanen til hvert kapittel Multi hovedkomponenter per trinn:Grunnbok A og BLærerens bok A og BOppgavebokMerk at denne boken kan bestilles, men den vil ikke bli sendt ut før mot slutten av januar.

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Multi 3b, 2.

Matematikk for barnetrinnet. NY! Multi, Parallellbok til Multi 4B! Parallellbøkene er bearbeidede utgaver av Multis grunnbøker, og er tilpasset ved at de vanskeligste oppgavene enten er fjernet eller forenklet. Kjøp Multi 3b, 2.

RELATERTE BØKER