Tiden det tar

Tiden det tar - Hanne Ørstavik | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne Ørstavik
DIMENSJON
4,52 MB
FILNAVN
Tiden det tar.pdf
ISBN
3002549016184

BESKRIVELSE

Signe er 30 år og har nettopp flyttet ut av byen med mann og barn. Det er like før jul, og de tre har for første gang planlagt å feire den for seg selv Men så kommer Signes foreldre på besøk. "Tiden det tar" er en roman der lyset ligger inni mørket, sommeren ligger inni vinteren, fortiden ligger inni nåtiden. Signe, 13 år, er inni Signe, 30 år. Tiden det tar forteller også fra denne 13-åringens liv i mørketidas Finnmark. En roman om det å fortelle, om tid, om hvordan våre livshistorier alltid er nåtid.

Mens hun blir fotografert, skriver hun noen ord på journalistblokken. Tiden det tar kan framstå som nådeløst avslørende overfor foreldre som i all sin selvopptatthet ikke har sett ungenes behov for å bli sett. Og overfor et foreldrepar som her er tatt ut i det ekstreme i all sin selvsentrerte uforstand, er kritikken steil og hard, og raseriet hvitner under ordenes enkle overflate. Røyrvik kommune i Trøndelag mistet ambulansestasjonen sin i 2015.

- Det eneste du kan gjøre er å ta tiden til hjelp. Det går ikke an at alkoholen forlater kroppen fortere som en følge av noe du gjør, sier hun til Kvinneguiden. Tiden det tar lydbok.

RELATERTE BØKER