Tro og vitenskap

Tro og vitenskap lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,80 MB
FILNAVN
Tro og vitenskap.pdf
ISBN
1357254843098

BESKRIVELSE

Boka inneholder en rekke artikler som tar for seg møtet mellom kristen tro og naturvitenskap. Artiklene inneholder ulike problemstillinger, blant annet om forholdet mellom kristen tro og evolusjonsteorien. Boka handler om Bibelens verdensbilde i forhold til Big Bang, og om Charles Darwins religiøse tanker. I tillegg tar artiklene for seg Bibelens innvirkning på vitenskapen og om brobygging mellom kristen skapertro og naturvitenskap. Felles for alle artiklene er undringen over skaperverket.

Forfatter: Espen Utaker (red.) Last ned omslag-+ Legg i handlevogn. Denne boka inneholder en samling artikler som drøfter mange av spørsmålene som reiser seg når kristen tro møter naturvitenskap.

For det første: Både i forhold til Gud og til vitenskap må tro - forstått som tillit - være med. Alt vitenskapelig arbeid forutsetter altså tro! Uten tillit til materiale og metode, kommer en ingen vei. Tro og vitenskap.

RELATERTE BØKER