En studie i rødt

En studie i rødt - Arthur Conan Doyle | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arthur Conan Doyle
DIMENSJON
7,72 MB
FILNAVN
En studie i rødt.pdf
ISBN
4350934895566

BESKRIVELSE

Den første Sherlock Holmes-boka!- Dr. Watson, Mr. Sherlock Holmes, sa Stamford og presenterte oss for hverandre.- Gleder meg, sa han og grep hånden min med en styrke jeg ikke ville tiltrodd ham. - De har vært i Afghanistan, ser jeg.- Hvordan i all verden kunne De vite det? spurte jeg forbløffet.Et historisk møte finner sted, mellom en krigsskadet militærlege og en ung kjemistudent. Fra neste dag deler de leilighet i 221b Baker Street. Men etter som tiden går får dr. Watson et problem: Hvem er egentlig denne merkelige Sherlock Holmes? Han skal snart få svaret. Med en død mann i et forlatt hus og en innskrift i blod på veggen starter det mest berømte kompaniskap i kriminallitteraturen. Og med dette begynner også karrieren til tidenes største detektiv. Arthur Conan Doyle, en ung lege med litterære ambisjoner og langt mellom pasientene, var neppe klar over hva han satte i gang, da han fikk det for seg å skape en ny type kriminaletterforsker etter modell av en av sine lærere i medisin. Nå, over 120 år senere, vet hele verden det.Oversettelse, forord og noter ved Nils Nordberg.Illustrert utgave.

Med en død mann i et forlatt hus og en innskrift i blod på veggen starter det mest berømte kompaniskap i ... Arthur Conan Doyle: En studie i rødt (Oversatt). Såret og pengelens vender militærlegen John Watson hjem fra krig i Afghanistan og prøver å finne seg et sted å bo i London.

Tilfeldigvis kommer dr Watson i kontakt med en person som har et sted på hånden, men som er for dyrt for ham alene. En pussig skrue, denne mannen, blant annet har han det med å slå løs på lik ... En studie i rødt er en roman skrevet av Arthur Conan Doyle.

RELATERTE BØKER