Fylkesleksikon for Sogn og Fjordane; bind 4

Fylkesleksikon for Sogn og Fjordane; bind 4 - Ottar Starheim | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ottar Starheim
DIMENSJON
10,16 MB
FILNAVN
Fylkesleksikon for Sogn og Fjordane; bind 4.pdf
ISBN
6984160765447

BESKRIVELSE

Dette er bind 4 i eit oppslagsverk om Sogn og Fjordane som gjennom artiklar, bilete og kart tar for seg lokalhistorie, kommunar, samferdsel, næringsliv, skule, kultur, idrett og anna organisasjonsliv, statsforvaltning, politikk, krigshistorie, kjentfolk, media, kyrkjehistorie m.m. Har register.

Frå og med februar 2015 har Allkunne også inkludert artiklane i det tidlegare Fylkesleksikon for Sogn og Fjordane , som vart skrive av NRK Sogn og Fjordane (ved Ottar Starheim og Kjell Arvid Stølen ) [5] . Etter det vi har fått av historieskriving om okkupasjonen så har eg tre som eg har grunn til å ha tillit til: Norsk Krigsleksikon 40-45, Fylkesleksikon Sogn og Fjordane bind 4, og Kontrast 25 frå 1971. NRK har endra den første teksten og tek inn at okkupasjonsmakta lånte 11 milliardar i Noregs Bank. Jan Anders Timberlid (fødd 1951) er ein norsk historikar og politikar.

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000 ... Oversikt over digitale bygdebøker Sogn og Fjordane.

RELATERTE BØKER