Inn i det mørkeste hjørne

Inn i det mørkeste hjørne - Elizabeth Haynes | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elizabeth Haynes
DIMENSJON
7,25 MB
FILNAVN
Inn i det mørkeste hjørne.pdf
ISBN
4742510602278

BESKRIVELSE

Valgt av Amazon.co.uk til årets beste bok i 2011! Catherine har nytt singellivets gleder lenge nok til å sette pris på en god fangst når hun ser den. Flotte, karismatiske og morsomme Lee virker nesten for perfekt til å være sann. Men han viser seg etter hvert å ha mørkere sider og hans uberegnelige, kontrollerende og av og til skremmende oppførsel fører til at Catherine isoleres stadig mer. Drevet til fortvilelse planlegger hun omhyggelig sin flukt. Fire år senere har Catherine begynt å overvinne sin engstelse og våger å tro hun kanskje er trygg. Inntil en telefonoppringning endrer alt.

Flotte, karismatiske og morsomme Lee virker nesten for perfekt til å være sann. Kjøp Inn i det mørkeste hjørne fra Bokklubber Valgt av Amazon.co.uk til årets beste bok i 2011! Catherine har nytt singellivets gleder lenge nok til å sette pris på en god fangst når hun ser den. Flotte, karismatiske og morsomme Lee virker nesten for perfekt til å være sann. Kjøp Inn i det mørkeste hjørne fra Tanum Kåret til 'Årets beste bok' av Amazon i 2011.

Mange spennende titler. Kan sendes mot at kjøper betaler frakt.

RELATERTE BØKER