Kontakt

Kontakt - Eva Frisk, Tone Elisabeth Grundvig, Tommy Moum, Siv Sørås Valand | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eva Frisk, Tone Elisabeth Grundvig, Tommy Moum, Siv Sørås Valand
DIMENSJON
7,5 MB
FILNAVN
Kontakt.pdf
ISBN
1145574336965

BESKRIVELSE

Kontakt Påbygging er nyskrevet for påbyggingskurset Vg3. Verket følger i sporene til Kontakt Vg1-Vg2, men kan brukes uavhengig av hvilket verk elevene har brukt tidligere. Alt i én bokTeoristoff og tekstsamling er i samme bok, det gjør lærestoffet lettere tilgjengelig. Særegent for læreverket er at teoridelen har grundige omtaler og eksempler fra mange av tekstene som elevene finner i tekstsamlingen. Slik får elevene se hvordan ulike typer tekster skal omtales og analyseres når de selv skal jobbe med liknende tekster. Egne kapitler om retorikk og skriving av tekster viser elevene hvordan de skal skrive tekster med ulike formål. Utvidet tekstsamling på nettTekstsamlingen i boka dekker hele litteraturhistorien, men for å ha flere tekster å velge mellom, har vi en egen tekstsamling på nett som supplerer og utvider tekstsamlingen i boka. Det er oppgaver til alle tekstene. Veien mot eksamenPåbyggskurset har mye stoff, og eksamensforberedelser er en viktig del av kurset. Vi har med tips og informasjon om eksamensoppgaver og hva som forventes av elevene ved skriftlig eksamen. Dette stoffet kan brukes som oppslagsdel under eksamen. Elevnettsted med støtte for lesing og skrivingElevene finner lydbokfiler til alle kapitlene, interaktive oppgaver som elevene kan bruke til å repetere og drille fagstoffet og ressurser og oppgaver som er til god hjelp i arbeidet med lærestoffet. Lærernettsted med forslag til prøver og oppgaver På lærernettstedet er det forslag til undervisningsopplegg, forslag til tverrfaglige sjangeroppgaver, forslag til eksamensrettede oppgaver og powerpointer som kan redigeres.

Publisert 11.03.2008, oppdatert 22.11.2019. Del TV 2 Sentralbord: 02255 Fra utlandet: +47 915 02255. Kontakt kundestøtte i nettleseren i stedet.

Telefonen er ikke betjent lørdager, søndager og helligdager. Dagen før en helligdag svarer vi vanligvis til klokken 14:00. Kontakt oss.

RELATERTE BØKER