Mindfulnessbasert kognitiv terapi

Mindfulnessbasert kognitiv terapi - Signe-Lene Kvarstein, Rebekka Egeland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Signe-Lene Kvarstein, Rebekka Egeland
DIMENSJON
3,57 MB
FILNAVN
Mindfulnessbasert kognitiv terapi.pdf
ISBN
4540217009426

BESKRIVELSE

Det er mye vi gjerne skulle vært foruten og mye vi gjerne skulle kunne forhindre i fremtiden. Denne grublingen over hvordan ting burde eller skulle vært, bekymringen over en usikker fremtid og forsøk på kontroll fører oss ofte til en mer engstelig, nedstemt og fortvilet tilstand enn glede. Den brutale sannhet er at livet består av uforutsette, ubehagelige og urettferdige hendelser som vi ikke kan kontrollere eller unngå. Det vi imidlertid kan gjøre noe med, er hvordan vi forholder oss til det som skjer og hvordan det skal prege oss og påvirke våre liv. Det er mulig å reise seg og snu en negativ spiral, selv om det du opplever kjennes ut som langt mer enn du makter å håndtere. Det første steget er å erkjenne at deler av livet er som det er, uten å forsøke å endre det. Det andre steget er å trene på hvordan du kan være din beste venn gjennom det som er og møte det med omsorg for deg selv. Du har denne evnen, du trenger ikke noe mer eller noe annet . du er nok.

Kognitiv beteendeterapi fokuserar på att utmana en persons automatiska, och ofta omedvetna negativa tankemönster och ersätta dem med mer positiva förhållningssätt. Dette diskuteres i denne oppgaven gjennom å kritisk undersøke den potensielle relevansen av Mindfulness-basert Kognitiv Terapi (MBKT) som en behandlings-intervensjon for BPL. MBKT er et behandlingsprogram utviklet for å forebygge tilbakefall i i TAD, og har blitt innlemmet i National Institute of Clinical Excellence (NICE) sine retningslinjer for forebygging av tilbakevendende depresjon i ... Mindfulnessbaserad kognitiv terapi vid depression (MBKT) är en gruppbehandling som integrerar mindfulness, kognitiva tekniker och meditationer för att förebygga återfall i depression.

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Mindfulnessbasert kognitiv terapi av Signe-Lene Kvarstein, Rebekka Egeland (ISBN 9788282200622) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER