New York-trilogien

New York-trilogien - Paul Auster | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paul Auster
DIMENSJON
5,44 MB
FILNAVN
New York-trilogien.pdf
ISBN
6000034224629

BESKRIVELSE

New York-trilogien var Paul Austers store gjennombrot som forfattar og kanskje det mest overraskande verket til ein forfattar som stadig fortset å fornye seg. Først av alt er dette romanane til ein stor forteljar. Boka åpnar som ein thriller som er Raymond Chandler verdig, men som den danske kritikaren Poul Bourum skreiv, blandar han dette virtuost med element av Borges og Poe, Lewis Carroll og Cervantes. Trilogien utviklar seg etter kvart også til ein søking etter kva det vil sei å vera menneske. Og New York, denne uendeleg store, uhandgripelege byen der menneske møtes og skiljes, er det store sjakkbrettet der forfattaren plasserer sine brikker og dermykje står på spel. Det er ein forbløffande og intens labyrintisk forteljing.

Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! New York-trilogien var Paul Austers store gjennombrot som forfattar og kanskje det mest overraskande verket til ein forfattar som stadig fortset å fornye seg. Først av alt er dette romanane til ein stor forteljar. New York-trilogien var Paul Austers store gjennombrot som forfattar og kanskje det mest overraskande verket til ein forfattar som stadig fortset å for Kjøp New York-trilogien fra Tanum Auster fekk sit store gjennombrot som forfattar med dei tre kortromanane som er samla her.

New York Trilogien blev originalt udgivet i tre bind. Den første roman, By Af Glas, blev udgivet i 1985 i USA, og kom på dansk i 1987. New York trilogien.

RELATERTE BØKER