På tomannshånd

På tomannshånd - Craig Brown | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Craig Brown
DIMENSJON
4,1 MB
FILNAVN
På tomannshånd.pdf
ISBN
8746989106223

BESKRIVELSE

På tomannshånd. 101 merkverdige møter er en bok som ikke ligner noen annen: En glitrende litterær kjede av tilsynelatende tilfeldige hendelser, hvor vi hopper fram og tilbake i historien mens vi følger en serie av møter mellom berømtheter. Tre historiske håndtrykk er alt som skiller Rasputin fra Paul McCartney. Komikeren Craig Brown ble besatt av kjeden av virkelige møter mellom kjente personligheter, og begynte å samle på disse møtene. Resultatet er en bok som overrasket alle og ble en av de mest anerkjente bøkene året den kom ut.Craig Browns finurlige og fascinerende litterære lek spenner fra slutten av det 19. århundre til begynnelsen av det 21., fra Moskva til California, og fra Elvis Presley til Marcel Proust. Det er en bok om kjendiser og glamour. Men framfor alt er det en bok om forfengelighet og forgjengelighet, om tilfeldigheter og tristesse, om hvor små vi er i møte med tidens gang og skjebnens spill. Like friskt og fiffig som champagne - like skarpt og svart som ekte russisk kaviar. En ekte lesefest.Les utdrag fra boken:

0 ord som starter på på tomannshånd. 0 ord som slutter på på tomannshånd.

De fleste som tar sitt liv har tidligere gitt klare varsler, rop om forståelse og hjelp som ofte ikke blir forstått, sier han stillferdig på tomannshånd med Aftenposten. På tomannshånd; Uansett om du reiser med din kjære eller en god venn, kan det være deilig å komme seg bort og bare nyte tid med hverandre. Her er våre beste tips til dere som reiser på tomannshånd.

RELATERTE BØKER