Reiselivsfaget vg3

Reiselivsfaget vg3 - Gunn Vivian Rønningen, Siv Sandøy, Elin Synnøve Raae Stedje | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunn Vivian Rønningen, Siv Sandøy, Elin Synnøve Raae Stedje
DIMENSJON
8,45 MB
FILNAVN
Reiselivsfaget vg3.pdf
ISBN
4578600669596

BESKRIVELSE

Boka tar for seg ulike sider ved norsk reiseliv. Her kan du lese om kommunikasjon, om det helhetlige reiselivsproduktet, om salg og markedsføring og mye annet. Boka er skrevet for elever i Reiselivsfaget Vg3 og for lærlinger i reiselivsbedrifter. Sammen med et fagnettsted dekker den alle hovedområdene i faget. Fagnettstedet inneholder et stort utvalg av oppgaver, lenkesamlinger og en del tilleggsstoff. Det er svært nyttig å bruke fagnettstedet sammen med boka. Gunn Vivian Rønningen er utdannet innen reiseliv og har tilleggsutdanning innen juss. Hun er lærer i videregående skole, og arbeider dessuten som reiseleder. Hun har tidligere bidratt til utvikling av lærebøker i Reiseliv og språk. Elin Synnøve Raae Stedje er siviløkonom og har tilleggsutdanning innen språk og pedagogikk. Hun har erfaring fra næringsliv og underviser nå både på videregående skole og teknisk fagskole. Siv Sandøy har master i reiseliv. Hun har erfaring fra reiselivsbransjen, og har i flere år undervist i Service og samferdsel. Hun har bidratt til flere lærebøker innen reiseliv, og arbeider nå som rådgiver for fagopplæringen innen Service og samferdsel i Møre og Romsdal.

Eksamensoppgaver m.m. Ressurser for alle fag. Læreplan i reiselivsfaget Vg3 / opplæring i bedrift; Programområdets navn på ulike språk.

ISBN 9788245013405. Til sammen dekker læremidlene teorien i faget etter læreplanen for RLV3-01 med de tre hovedområdene: Service- og vertskapsrollen; Salg og markedsføring; Drift Reiselivsfaget Du lærer god kommunikasjon, turistinformasjon, å bli en god vert eller vertinne og sy sammen gode reiselivsopplevelser.

RELATERTE BØKER