Studenter i forskning

Studenter i forskning - Sidsel Lied | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sidsel Lied
DIMENSJON
3,52 MB
FILNAVN
Studenter i forskning.pdf
ISBN
9105458510717

BESKRIVELSE

Boka er skrevet for forskere og for studenter på grunnivå for å inspirere til etablering av forskerteam som setter søkelyset på det flerkulturelle og livstolkningsplurale klasserommet. De fleste kapitlene tar utgangspunkt i empiriske prosjekter som viser hvordan studenter i grunnskolelærerutdanningen og i Praktisk pedagogisk utdanning kan delta i forskning både som informater, medforskere og medforfattere og ha faglig utbytte av denne deltakelsen.

[email protected] Facebook link; Linkedin link; Instagram link «Studenter inn i forskning» ser ut til å gi studentene verdifull faglig innsikt, økt motivasjon samt styrket kontakt med forsknings- og brukergrupper.

SiFs mål är att motivera och intressera studenter till att forska, samt fungera som brygga mellan studenter och forskning. Studenter i forskning ESIT - Elevspråk i transitt studerer hvordan elever i Norge utvikler skriveferdigheter i engelsk, spansk, fransk og tysk i løpet av ungdoms- og videregående skole. Publisert: 07.

RELATERTE BØKER