Breiavatnet

Breiavatnet Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,64 MB
FILNAVN
Breiavatnet.pdf
ISBN
9488018201215

BESKRIVELSE

"I begynnelsen var Breiavatnet". Slik kunne vi startet dersom vi skulle skrive Stavangers historie. Til vannet knytter det seg utallige mysterier. Med utgangspunkt i noen av disse mysteriene, er denne boken et bidrag til å forstå Stavanger. Byens historie kan skrives med Breiavatnet som utgangspunkt. Denne boken er satt sammen av flere artikler skrevet av forfattere med ulik bakgrunn. Her får vi blant annet glimt av byens sosialhistorie, lokalhistorie, et mulig sjøuhyre og ulike tradisjoner knyttet til vannet. "Jeg er aldrig hjemme andre Steder end midt i Bredevandet." Slik uttrykte den kjente Stavanger-forfatteren Alexander Kielland sin kjærlighet til vannet som ligger midt i Stavanger sentrum. Alle som bor i Stavanger har et forhold til Breiavatnet. Mange av oss tenker ikke så mye over vannet når vi haster forbi det. Byvatnet er en så selvsagt del av Stavanger at vi ikke kan tenke oss byen uten. Etter å ha lest denne boken vil ingen være i tvil om hvilken unik og litt mystisk skatt som er byens hjerte.

Glutenfrie vafler hver lørdag. Breiavatnet, Stavanger: Se anmeldelser fra reisende, artikler, bilder og gode tilbud for Breiavatnet i Stavanger, Norge på Tripadvisor. Kjøp 'Breiavatnet, hjertet i Stavanger' av Sunniva Roumimper fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788282160230 Norske stedsnavn på Yr er hentet fra Kartverket.

På onsdager serveres det i tillegg suppe og lørdager serveres det grøt. Vi har glutenfri meny.

RELATERTE BØKER