Fisk liker å kose

Fisk liker å kose - Mari Grydeland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mari Grydeland
DIMENSJON
8,10 MB
FILNAVN
Fisk liker å kose.pdf
ISBN
9711661727429

BESKRIVELSE

14 tekster med ulik lengde, form og fasong. Noe er prosa, noe dikt. Fisk liker å kose er en stjernepose som venter på å bli åpnet, med tekster som vil ta deg med på f.eks. et blodig sammenbrudd eller belærende pølse- og bollesalgstriks på en bensinstasjon, eller du kan lære ting du ikke visste om René Artois fra 'Allo 'Allo!i samme tekst som du lærer ting du ikke visste om René Descartes.

Noe er prosa, noe dikt. Fisk liker å kose er en stjernepose som venter på å bli åpnet, med tekster som vil ta deg med på f.eks.

Fisk liker å kose er en stjernepose som venter på å bli åpnet, med tekster som vil ta deg med på f.eks. et blodig sammenbrudd eller belærende pølse- og bollesalgstriks på en bensinstasjon, eller du kan lære ting du ikke visste om René Artois fra 'Allo 'Allo! Det er viktig å få barna til å spise og like fisk i ung alder, fordi fisk inneholder så mange viktige næringsstoffer.

RELATERTE BØKER