Gymnos; lærebok

Gymnos; lærebok - Asbjørn Gjerset, Kjell Haugen, Per Holmstad, Ragnhild Lied, Espen Tønnessen, Astri Andresen, Arne Gjulem | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Asbjørn Gjerset, Kjell Haugen, Per Holmstad, Ragnhild Lied, Espen Tønnessen, Astri Andresen, Arne Gjulem
DIMENSJON
12,3 MB
FILNAVN
Gymnos; lærebok.pdf
ISBN
6888125725382

BESKRIVELSE

Utgaven er tilpasset læreplan gjeldende fra skoleåret 2012/2013. Gymnos består av grunnbok, arbeidsbok, treningsplanlegger og nettressurs for elever og lærere.Endringer i Gymnos Lærebok som følge av endringer i læreplanen Mer fokus på å utvikle egen kropp og ivareta egen helse, på alle tre trinn Nyskrevet kapittel til nytt kompetansemål på vg2: "Grunnleggende prinsipper for trening av utholdenhet, styrke og bevegelighet" kapitlene "Idrettsskader" og "Arbeidsteknikker og arbeidsstillinger" er flyttet til vg2, som i læreplanen Flere øvinger til forebygging av skader og belastningslidelser "Fair play" er tydeligere med under "Idrettsaktiviteter" Friluftsliv: temaet "mat i naturen" er tatt ut av læreplanen, nytt som har kommet inn er bl.a. "andre måter å orientere seg på" Ny bevegelsesaktivitet i denne utgaven er parkour (les mer om parkour på lærersidene) På nettsiden Gymnos som lydbok (gratis) Treningsplanlegger for nettbrett (gratis) Tre undervisningsfilmer

Hver del har sin egen farge som gjør det lett å finne fram i boka. Kjøp Gymnos Lærebok (2012) fra Bokklubber Utgaven er tilpasset læreplan gjeldende fra skoleåret 2012/2013. Gymnos består av grunnbok, arbeidsbok, treningsplanlegger og nettressurs for elever og lærere.

Til hvert kapittel er det et sett med oppgaver. Gymnos består av grunnbok, arbeidsbok, treningsplanlegger og nettressurs for elever og lærere.Endringer i Gymnos Lærebok som følge av endringer i læreplanen Mer fokus på å utvikle egen kropp og ivareta egen helse, på alle tre trinn Nyskrevet kapittel til nytt kompetansemål på vg2: ... Gymnos består av grunnbok, arbeidsbok, treningsplanlegger og nettressurs for elever og lærere.Endringer i Gymnos Lærebok som følge av endringer i læreplanenMer fokus på å utvikle egen kropp og ivareta egen helse, på alle tre trinnNyskrevet kapittel til nytt kompetansemål på vg2: "Grunnleggende prinsipper for trening av utholdenhet, styrke og bevegelighet"kapitlene "Idrettsskader" og ... Kjøp Gymnos Arbeidsbok (2012) fra Bokklubber Gymnos arbeidsbok er et supplerende hefte med varierte oppgaver til utfylling. Læreverket består av: • Lærebok med teori, øvelser og oppgaver • Arbeidsbok med flere oppgaver • Elevnettsted med lydbok og treningsplanlegger, gratis • Lærernettsted, gratis • Lærerhefte med undervisningsmateriell • Unibok- og Brettbok-utgave UNIBOK ER ÅPEN OG GRATIS UT SKOLEÅRET 2019/20.

RELATERTE BØKER