Hvor tett et samfunn?

Hvor tett et samfunn? - Nils Christie | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils Christie
DIMENSJON
4,97 MB
FILNAVN
Hvor tett et samfunn?.pdf
ISBN
8216589978804

BESKRIVELSE

For å forstå samfunnet, må vi også forstå kriminaliteten. tar likevel ikke sikte på å være fullstendig lærebok i kriminologi Den er mer en tankegang om samfunnet, illustrert gjennom eksempler fra kriminologien.

I begynnelsen av arbeidet med "Fangevoktere i konsentrasjonsleire" var det meningen at det også skulle delta en psykolog i prosjektet - dette skjedde heldigvis ikke. Pris: 336,-. heftet, 2007.

Mange bygger sitt verdigrunnlag på pliktetikk (regeletikk) og følger en norm om at «ærlighet varer lengst».Andre er mer opptatt av det vi kaller sinnelagsetikk, der det er hensikten bak handlingene og ordene som er viktigst. Hvor tett et samfunn 431-E14. 120 NOK pr stk,-Vekt: 0.4 0.

RELATERTE BØKER