Sosialt samvær mellom barn

Sosialt samvær mellom barn - Borgunn Ytterhus | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Borgunn Ytterhus
DIMENSJON
6,76 MB
FILNAVN
Sosialt samvær mellom barn.pdf
ISBN
7306606014944

BESKRIVELSE

Boken gir en innføring til forståelse av barns sosiale samvær basert på barns egen forståelse av sosiale samværsprosesser, bl.a. inklusjon, eksklusjon, kroppen som kommunikasjonsmiddel og kjønnets selvrepresentasjon. Barns egne betraktninger underbygges videre med teori, fortrinnsvis fra det sosiologiske, men også fra det pedagogiske felt. Boken henvender seg til studenter som skal arbeide med barn i førskole- og eller tidlig skolealder, og til voksne som arbeider med barn i denne aldersgruppa. Har litteraturliste.

ISBN: 978-82-7935-041-5. Boka gir en ny og spennende innføring til vår forståelse av barns sosiale samvær basert på barns egen forståelse av sosiale samværsprosesser. Den sosiale utviklingen handler om å lære seg sosial adferd, og å kunne omgås andre mennesker.

Samvær Dialogmøte om kontakt på sosiale medier mellom foreldre og barn som er plassert av barnevernet. FORORD Barn og unge som flytter i regi av barnevernet, skal som hovedregel ha kontakt og samvær med sine foreldre og sin familie.

RELATERTE BØKER