Sunt bondevett på jobben

Sunt bondevett på jobben - Amund Fjeldstad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Amund Fjeldstad
DIMENSJON
10,44 MB
FILNAVN
Sunt bondevett på jobben.pdf
ISBN
4499339622081

BESKRIVELSE

Hvordan lykkes i jobben sin uten å gjøre ting for komplisert?Amund Fjeldstad er bondesønnen fra Ringerike som reiste ut gjorde det godt. Et stykke ut i karrieren innså han at årsaken til suksessen var det han hadde lært på gården i oppveksten: å bruke sunt bondevett. Men hva har det med moderne forretningsliv å gjøre? Mer enn vi vil tro. Hverdagen på gårdsbruket med griseslakt og gårdsturisme ga Fjeldstad en viktig ballast. Boka forteller om en entusiastisk mor som aldri så problemer, bare muligheter. Og en far som alltid sindig bygde stein på stein. Det handler om å kjenne seg selv og våge å satse på å jobbe med det du liker best og er best på. Fjeldstad sier: « ... jeg hadde lyst til å gjøre mer av det jeg fikk gjort minst av, og mindre av det jeg gjorde mest av».Forfatteren sier: «Jeg finner mye verdifullt når jeg tenker tilbake på mine røtter på Ringerike. Denne boka er for deg som søker retning i arbeidslivet og vil ha det mer moro, og som vil sove godt hver natt og lykkes i jobben». Fotografier ved Julia Marie Naglestad.

Det handler blant annet om å kjenne seg selv og våge å satse på å jobbe med det du liker best og er best på. Kjøp 'Sunt bondevett på jobben' av Amund Fjeldstad fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, Heftet, E-bok | 9788202391997 Sunt Bondevett På Jobben, Oslo, Norway.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Amund Fjellstad - Sunt bondevett på jobben Athenas Norge.

RELATERTE BØKER