Transaksjonsjuss

Transaksjonsjuss - Olav Fr. Perland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olav Fr. Perland
DIMENSJON
5,31 MB
FILNAVN
Transaksjonsjuss.pdf
ISBN
9313113061139

BESKRIVELSE

TRANSAKSJONSJUSS - EN INNFØRING I REGLER OM SELSKAPSTRANSAKSJONER er en praktisk og pedagogisk fremstilling av de sentrale rettsreglene som kommer til anvendelse ved ulike typer selskapstransaksjoner. Emnet ligger i krysningspunktet mellom ulike rettsområder som selskapsrett, børs- og verdipapirrett og kontraktsrett. I boken tas det utgangspunkt i de enkelte transaksjonsformene under hovedgruppene egenkapitaltransaksjoner, kontrolltransaksjoner og noen fremmedkapitaltransaksjoner. Dette innbefatter særlig emisjoner, fusjoner, fisjoner og oppkjøp. I forbindelse med hver enkelt transaksjon belyses særlig det selskapsrettslige rammeverket og betydningen av de børs- og verdipapirrettslige reglene på det enkelte område. Det gis også en generell innføring i de verdipapirrettslige regler om markedsadferd og reglene om utstederforpliktelser. Boken er egnet for alle som ønsker en innføring i regelverket om selskapstransaksjoner - advokater, verdipapirforetak, finansielle rådgivere og revisorer. Boken er også nyttig for studenter i økonomiske og juridiske fag og for ledelsen i selskaper hvor selskapstransaksjoner kan være aktuelt.

Perland fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788215015378 TRANSAKSJONSJUSS - EN INNFØRING I REGLER OM SELSKAPSTRANSAKSJONER er en praktisk og pedagogisk fremstilling av de sentrale rettsreglene som kommer til anvendelse ved ulike typer selskapstransaksjoner.

Lie, Ståle Raa, Leif Ramnes og […] Thommessen (tidligere Thommessen Krefting Greve Lund) er et av de største advokatfirmaene i Norge og driver hovedsakelig med forretningsjus.Firmaet har over 200 advokater og advokatfullmektiger og kontorer i Oslo, Bergen og London.Firmaet har 29 advokater med møterett for Høyesterett.. Selskapet ble grunnlagt 19.

RELATERTE BØKER