Å lykkes med naturfag

Å lykkes med naturfag - Per Audun Heskestad, Harald Liebich, Ivar Karsten Lerstad, Agnete Engan | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Audun Heskestad, Harald Liebich, Ivar Karsten Lerstad, Agnete Engan
DIMENSJON
11,46 MB
FILNAVN
Å lykkes med naturfag.pdf
ISBN
9334864673406

BESKRIVELSE

Å lykkes med naturfag Vg1 gir en kort og oversiktlig framstilling av fagstoffet fra læreplanen i naturfag studieforberedende. Boken er godt egnet for elever og privatister som ønsker en rask oversikt over faget og kan brukes ved siden av de vanlige lærebøkene. Den er også egnet for elever som kun bruker digitale læremidler i naturfag, og som ønsker en oversikt i bokform.Fagstoffet i hvert kapittel er presentert på en kortfattet og strukturert måte, noe som gir elevene en rask og grei repetisjon over alle hovedområdene i læreplanen. Boka er rikt illustrert med figurer som gjør stoffet lettere tilgjengelig for eleven. Ved repetisjon til prøver og eksamen er boka et godt hjelpemiddel, men skal elevene oppnå høyeste karakter er ordinære lærebøker en forutsetning. Å lykkes med naturfag har egne nettsider med interaktive oppgaver og film av øvinger til hvert kapittel.Å lykkes med naturfag er en videreføring av Kort fortalt naturfag fra 2010.

Boken er godt egnet for elever og privatister som ønsker en rask oversikt over faget og kan brukes ved siden av de vanlige lærebøkene. intensjonen med forskerspiren, implementeringsprosesser og læreren som oversetter, i tillegg til tidligere forskning på lærerprofesjonen og effektiv undervisning i naturfag. Dette skal sammen med dataanalysen bidra til å besvare forskningsspørsmålet.

Den er også egnet for elever som kun bruker digitale læremidler i naturfag, og som ønsker en oversikt i bokform.Fagstoffet i ... Sist oppdatert: © Cappelen Damm AS Å lykkes med historie Bøkene egner seg godt som effektiv lesing før prøver og eksamen. De to bøkene er skrevet etter gjeldende læreplan i historie for videregående skole.

RELATERTE BØKER