Barske bøller gjør gode gjerninger

Barske bøller gjør gode gjerninger - Aaron Blabey | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aaron Blabey
DIMENSJON
5,24 MB
FILNAVN
Barske bøller gjør gode gjerninger.pdf
ISBN
2301555411641

BESKRIVELSE

Lettlest-serie for barn 6-9 år! Møt verdens aller slemmeste gjeng: Herr Ulv. Mister Hai. Sir Slange. Don Piraja. De er barske og farlige ... og ja, skikkelig BØLLETE BØLLER. Men guttas drøm er å bli STORE HELTER. Som gjør GODE GJERNINGER. Det kan umulig gå galt. Eller? Gjør deg klar for den kuleste boka i hele verden! Dette er første bok i serien. Lettlest og hysterisk morsomt! Aaron Blabey er en av Australias fremste barnebokforfattere. Bøkene hans dominerer bestselgerlistene sammen med Gutta i trehuset, og han har vunnet en rekke priser. Barske bøller utgis på ca. 30 språk!

Herr Ulv, Mister Hai, Sir Slange og Don Piraja er både barske og farlige og skikkelige bøller. Drømmen er å bli store helter som gjør gode gjerninger.

Aaron Blabey er en av Australias fremste barnebokforfattere. Bøkene hans dominerer bestselgerlistene sammen med Gutta i trehuset, og han har vunnet en rekke priser. Barske bøller gjør gode gjerninger (enten du liker det eller ikke) av Aaron Blabey Fontini, 2017.

RELATERTE BØKER