Bernard banker på

Bernard banker på lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,78 MB
FILNAVN
Bernard banker på.pdf
ISBN
4786918341013

BESKRIVELSE

Nominert til Ungdommens kritikerpris 2018- Døde den nå? hvisker jeg.Jeg setter meg på huk.- Jeg tror den døde, svarer du og bøyer deg ned.Jeg legger avisen over, dytter litt på den.- Den er død.Jeg løfter opp fuglen, bærer den med meg bort til søppelrommet. Du kommer etter, holder opp døren for meg. Jeg kaster myrsnipa i en av de grå dunkene.- Trenger du en kaffe? spør jeg på vei ut.Bernard banker på er en roman om å håpe og vente. Om at det aldri er for sent. Og at det plutselig kan være det.

Den første akten etablerer en form for «virkelighet» som i neste akt avsløres som fiksjon. Hovedpersonene er to eldre pensjonister, en av dem er tittelens Bernard. Bernhard banker på byr på en kort fortelling om livets grunnleggende bestanddeler.

Boken er komponert som en fortelling i tre akter. Den første akten etablerer en form for «virkelighet» som i neste akt avsløres som fiksjon.

RELATERTE BØKER