Bokstavene i rim og regler

Bokstavene i rim og regler - Anne-Lise Gjerdrum | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Lise Gjerdrum
DIMENSJON
6,28 MB
FILNAVN
Bokstavene i rim og regler.pdf
ISBN
5398548602048

BESKRIVELSE

Bokstavene i rim og regler er en ABC-bok som stimulerer barnets leselyst med enkle og morsomme rim. Hver bokstav i alfabetet har sitt eget rim, og boken legger opp til fellesopplevelser med bilder og tekst. En lek og lær-bok fra 3 år.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Bokstavene i rim og regler er en ABC-bok som stimulerer barnets leselyst med enkle og morsomme rim. Hver bokstav i alfabetet har sitt eget rim, og boken legger opp til fellesopplevelser med bilder og tekst.

En lek og lær-bok fra 3 år. Søkeresultater for Bokstavene i rim og regler - Haugenbok.no Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Bokstavene i rim og regler er en ABC-bok som stimulerer barnets leselyst med enkle og morsomme rim.

RELATERTE BØKER